Udnyt Facebook til professionel networking (videoblog)

Udnyt Facebook til professionel networking (videoblog)

Normalt forbinder man professionel social networking med LinkedIn og sekundært Twitter. Facebook vækker derimod associationer om fis, ballade, missekatter og lamme venneudfordringer, men Facebook rummer nogle helt oplagte muligheder, som vi alle kan benytte os af.

professionelfacebook

Som skrevet i mit forrige blogindlæg, Vær en værdifuld ressource i andres netværk, handler personlig branding i høj grad om at levere relevans til ens forbindelser, både de tætte og de mere fjerne og/eller professionelle.

Hvorfor ikke tage udfordringen op, og benytte dig af at Facebook er verdens mest brugte sociale medie, og få al den synlighed og engagement ud af det, som muligt?

Tidligere på ugen var jeg gæsteforelæser på DMJX på kurset “Professionel profil i sociale medier”, og ikke overraskende blev ovennævnte argumenter mødt med spørgsmål og kommentarer som “jamen jeg vil da ikke have at alle mulige følger med i hvad jeg render og laver med min familie og venner”.

Til jer, der sidder med en lignende tilbageholdenhed har jeg lavet denne video, der på mindre end 5 minutter tager dig igennem de vigtigste muligheder for at styre privatlivsindstillinger på Facebook, og dermed at åbne op for at andre kan følge med i dit gode indhold.

Direkte link til YouTube

Hans Tosti

3 kommentarer

Daniel Vasilios Udgivet i9:57 am - maj 11, 2014

Fedt overblik Hans.

Det er måske værd at tilføje at hvis man har chef/kollegaer som venner på facebook kan man tilføje dem “Begrænset/Restricted” listen. På den måde vil de se det samme som folk der bruger Follow funktionen :-)

    Hans Tosti Udgivet i10:05 am - maj 11, 2014

    Det er en rigtig god pointe, Daniel. Jeg håber dog, du lige som mig, har en chef der (oftest) er stolt og glad for det indhold, du deler på sociale kanaler. :)

      Daniel Vasilios Udgivet i10:51 am - maj 11, 2014

      Det har jeg, men er sikker på at han gerne vil have en begrænsning på den uundgåelige babyspam der kommer når man har en dreng på fire måneder ;-)