Om Hans Tosti

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on LinkedInBuffer this pageSharing is caring...

Jeg har arbejdet med sociale medier lang tid før vi begyndte at snakke om Facebook, og jeg vil for altid arbejde med min store passion: At skabe relationer mellem mennesker (og brands) online.

En stor del af mit liv består af mit job som Head of Social i Dansk Supermarked Group, hvor mit ansvar er at udvikle og implementere en social business strategi på tværs af koncernens formater og brands.

Med lidt andre ord handler det om at gøre det relevant for vores ca. 50.000 medarbejdere at engagere sig på sociale medier omkring deres arbejde, og samtid medvirke til at vores brands løfter deres kompetencer indenfor kommunikation og marketing på social media. Derfor er jeg leder af vores Social Campaigns Team, som består af 7 superdygtige social media specialister og kreative.

I perioden fra oktober 2015 til januar 2016 var jeg 100 % selvstændig i min virksomhed, Tostify. Her hjalp jeg virksomheder med at skabe meningsfulde digitale brugerrejser, med udgangspunkt i sociale medier. En skøn tid, omend den ikke varede så længe, da Dansk Supermarked Group lokkede.

Før var jeg  Global Social Media Manager i ECCO, hvor jeg havde ansvaret for virksomhedens Social Hub team. Vi støttede 90 regionale og lokale markeder med viden, inspiration og kampagneaktiviteter på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, WeChat m.v.

I perioden fra 2006 til 2014 var jeg også digitalt sidekick og fancommunity manager for Tina Dickow.

Jeg er Master i Cross Media Communication fra Københavns Universitet, hvor jeg demitterede i 2015.

Endeligt er jeg medlem af bestyrelsen i virksomheden Kalmargården A/S.

Kontakt mig meget gerne, hvis du tror jeg kan gøre en forskel for dig.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on LinkedInBuffer this pageSharing is caring...

3 tanker om "Om Hans Tosti"

 1. How awful things have become in the past that I had so humiliated and
  give
  such notice.

  I AM LIVING IN A CRAMPED RENTED ROOM (24 m 2).

  AFTER A COUPLE OF YEARS OF HARD WORK I FINALLY MANAGED TO SAVE 200
  USD.

  I DREAM OF A PROPER HOUSE BUT I MUST HAVE BEEN WORKING AROUND 800 YEARS
  TO
  EARN IT.

  I BELIEVE, SOMEWHERE IN THIS WORLD THERE IS A PERSON THAT WILL HELP ME
  OR
  OFFER ME WHICHEVER BETTER PAYMENT JOB THAT IMPROVE MY LIFE.

  RATKO VUJISIC
  PODGORICA
  MONTENEGRO

 2. Hej jeg vil høre om det er muligt at få et billedet af Tina Dickow?
  Det er til min kæreste der er mega fan af hende og jeg vil gerne giv hende en personlig gave, da Tina Dickows musik betyder meget i vores forhold.. Håber meget du kan hjælpe mig..

  Mvh
  Jim Rasmussen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *