Nye udfordringer i ECCO Sko

Nye udfordringer i ECCO Sko

Jeg har længe været en stor beundrer af hvordan man agerer i sociale medier hos ECCO Sko, og er meget imponeret af hvor langt virksomheden er kommet med at gøre sociale medier til en integreret marketing- og kommunikationskanal på tværs af organisationen. Og så er ECCO bare et fedt globalt brand med masser af potentiale, og nogle fantastiske mennesker.

Jeg er derfor meget stolt og beæret over af at være udpeget som Global Social Media Manager i ECCO fra 1. august.

logowood

Jobbet er en enestående mulighed for at komme til at beskæftige mig endnu mere med de ting, der interesserer mig mest, og gribe den store udfordring at være med til at massere sociale medier endnu mere ind i organisationen i de ca. 90 lande, hvor ECCO er repræsenteret.

Dertil kommer at jeg som leder af det globale social media marketing team for alvor kan komme i dybden med et brand med masser af gode værdier, og tage min egen medicin, som jeg igennem de sidste par år har ordineret til en række af Danmarks største brands via jobbet i Komfo. Jeg glæder mig til at lære en masse nye mennesker rundt i verden at kende, og ikke mindst at sætte nye mål sammen med dem, og kæmpe for at opnå målene.

china

Jeg ønsker samtidig min forgænger i stillingen, Grimur Fjeldsted, stort tillykke med de nye udfordringer som Digital Innovation Manager i det helt nye ECCO Innovation Lab, hvor han kommer til at arbejde med udvikling på helt nye måder.

En kæmpe og dybfølt TAK til mine ekstremt kompetente kollegaer i Komfo for et par år, hvor jeg virkelig har lært meget, og hvor vi i fællesskab har drevet en garagevirksomhed til at blive en af de store spillere på det globale marked for social media management tools.

Også en stor tak til de kunder og partnere, jeg har arbejdet med i min tid i Komfo. De har været rigtig gode til at rock my world hver eneste dag, med masser af udfordringer og jeg er stolt af hvor langt de er kommet.

Min familie og jeg glæder os over den ekstra bonus at jeg ikke fremover skal til hovedstaden hver uge, men mest af alt er jeg spændt og stolt af at skal være med til at rykke ECCO endnu mere ud på det globale marked, via sociale medier, sammen med social-teamet fra basen i grænselandet. More good times ahead!

Fotos fra ecco.com

Hans Tosti

8 kommentarer

Lars P Udgivet i8:07 pm - aug 18, 2014

Lidt sent med lykønskningen her, men vil lige have den med. Jeg er bestemt ikke utilfreds med, at du er “vendt hjem til Jylland” :-)

Tillykke endnu en gang!

Catrine Udgivet i6:01 pm - jul 29, 2014

Jaaaaa Hansi i Ecco sko!!!!! Jubiiii!!!!! Kæmpe tillykke!!!!!!! Sejt gået:0)

Kasper Hundebøl Hamann Udgivet i3:02 pm - jul 29, 2014

Respekt og stort tillykke. Velkommen ‘på den anden side’ ;-)

Steen Olsen Udgivet i2:06 pm - jul 29, 2014

Kæmpe tillykke, Hans! Det skal nok blive en gensidig god oplevelse :-)

Casper Balle Udgivet i1:59 pm - jul 29, 2014

Tusind tillykke Hans

Joakim Ditlev Udgivet i1:45 pm - jul 29, 2014

Fedt spring, Hans – tillykke med de nye udfordringer.
Og godt at Vestdanmark stadig har hold i skarpe social media hjerner :)

Patrick T. Rasmussen Udgivet i12:48 pm - jul 29, 2014

Spændende! Det bliver super spændende!

Frederik Trovatten Udgivet i12:25 pm - jul 29, 2014

Det lyder som et godt fit og en spændende rejse!

Held og lykke Hans!