Gamle Mænd I Nye Medier Podcast

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on LinkedInBuffer this pageSharing is caring...

Der sker ikke så meget på den skrevne front for tiden, her på bloggen. Men i podcast-sfæren udkommer jeg jævnligt med betragtninger om stort og små indenfor marketing, kommunikation og sociale medier sammen med min gode ven, Peter Svejgaard.

Vi kalder podcasten for Gamle Mænd I Nye Medier.

Vi tager aktuelle nyheder og sager op, og diskuterer dem med udgangpunkt i vores generation x syn på tilværelsen. Vi fik begge internet LÆNGE efter vi blev konfirmerede…!

Samtidig er vi 100 % konsulentfri. Vi er begge alm. lønslaver, og derfor bilder vi os selv ind, vi ikke har ret meget på spil. Og det er helt okay hvis vi tager fejl!

Vil man ligefrem abonnere på vores podcast, så er Gamle Mænd I Nye Medier også på iTunes. Og sandelig om ikke vi også er på Stitcher.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on LinkedInBuffer this pageSharing is caring...

5 tanker om "Gamle Mænd I Nye Medier Podcast"

 1. Hej Hans og Peter,
  Kan I ikke fortælle lidt om anmeldelser på Facebook. Hvordan skal vi som virksomhedsejere forholde os til og håndtere det, hvis vi f.eks. oplever chikane med irrelevante dårlige anmeldelser, som popper op på virksomhedens company page. Det må I jo være de sande eksperter til at svare på.
  Tak for et godt pod cast.
  De bedste hilsener
  Michael fra Lyngby

 2. Hvad er RSS linket til jeres fortrinlige podcast? Det er ikke til at finde på soundcloud – lige dér er det en irriterende tjeneste. Og jeg sværger stadig til RSS til at danne mit personlige News feed inkl podcasts:-)

   1. Takker mange gange. Den er nu tilføjet min Feedly liste.
    RSS er den bedste måde at få sit indhold på;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *