Anmeldelse: “Kvæl dem med kærlighed” af Ulf C. Bach-Vedel

Anmeldelse: “Kvæl dem med kærlighed” af Ulf C. Bach-Vedel

Anmeldelse: “Kvæl dem med kærlighed” af Ulf C. Bach-Vedel

 

Kvæl dem med kærlighed” er en lille og fin no-bullshit e-bog af ingen ringere end community manageren fra TDC, Ulf C. Bach-Vedel. Det er et must-read for alle, der kommunikerer med kunder på Facebook.

Kvæl dem med kærlighed

E-bogen er skrevet på et let tilgængeligt og dejligt buzzword-free sprog, fyldt med humor og ikke mindst kærlighed til arbejdet med at kommunikere med mennesker på Facebook.

Bogen dækker en lang række af de “bløde” ting i community management og kundeservice på Facebook, så som tone of voice, teknikker i svar og nogle enkle guidelines til hvilke henvendelser man som virksomhed skal være ekstra opmærksom på.

“Uforklaret ventetid skaber vrede, og hvis du har set Star Wars, ved du godt, hvor dét fører hen.”

Hvor nogle skriver bøger med målsætning at de kan læses på en transatlantisk flyrejse, vurderer jeg de fleste kan nå at læse “Kvæl dem med kærlighed” på en togtur fra København til Slagelse, og det er måske både bogens force men også problem: Man ville måske gerne endnu mere ind bag tips og tricks og have endnu flere eksempler fra virkelighedens verden, hvor man ser teknikkerne i brug – og også eksempler på hvor kommunikationen falder på gulvet.

Til 29 kr. er det absolut et røverkøb, og det er skønt at vi har nogle rigtige “arbejdsmænd” i social media miljøet, der har lyst til at dele ud af deres erfaringer.

Hans Tosti